AMASYA / MERKEZ - Atatürk Anadolu Lisesi

May

9-10-11. Sınıflar 2. Dönem 2. Sınav Tarihlerimiz aşağıdaki eklerde verilmiştir.

May

12. Sınıflar 2. Dönem 2. Sınav Tarihlerimiz aşağıdaki eklerde verilmiştir.

May

Okulumuzun Öğretmen ve Öğrencilerinin Birlikte Gerçekleştirecekleri, "Yeşilçam Şarkıları Konserimize" Katılımlarınızı Bekleriz...

Nis

Yeşilay Liseler Arası Münazara Şampiyonaları Başlıyor. Detaylı bilgileri https://munazara.yesilay.org.tr/ adresinden edinebilirsiniz.

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem 1. Sınav Haftamızın tarihleri ve saatleri aşağıdaki eklarde sunulmuştur.

2023-2024 Şubat Ayı Sorumluluk Sınavlarımızın Tarihleri aşağıdaki eklerdedir.

OKULLARDA KARNE ÖNCESİ "DÖNEM SONU FAALİYET HAFTASI" DÜZENLENECEK

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için "dönem sonu faaliyet haftası" düzenlenecek.

Ara

Okulumuzun Konferans Salonunda 22.12.2023 tarihi saat:14:00 da, Mevlana Temalı Şiir Yarışmamız Yapılacaktır. Dereceye girecek olan öğrencilerimiz müdürlüğümüz tarafından ödüllendirileceklerdir.

Ara

1. Dönem ortak yapılacak olan sınavlarımızın tarihleri belli olmuştur. 9. ve 10. sınıfların "Matematik ve Edebiyat" sınavları İl geneli ortak yapılacağı için Sınav Saati daha sonra bildirilecektir. Sınav tarihlerine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Ortak Sınav takvimimiz yayınlanmıştır.

Ekm

Ortaöğretim Yönetmeliği Madde 9'a göre her yıl Ekim ayının sonuna kadar yapılması gereken Okul Aile Birliği Genel kurulu toplantımız,

07/10/2023 saat:11:00'de Okulumuz Konferans Salonunda yapılacaktır.

Toplantımız da aynı zamanda Veli-Öğretmen görüşmesi de yapılacaktır. Bu yüzden tüm velilerimiz toplantımıza davetlidir.

Haz

Bakanlığımızca 03 Eylül 2023 tarihinde yapılacak olan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu  www.meb.gov.tr internet adresinde yayımlanmıştır. Sınav müracaat tarihleri 29 Mayıs 2023 - 16 Haziran 2023 tür.

Detaylar için aşağıdaki linke bakabilirsiniz.

Haz

Değerli Velilerimiz Öğrencilerimiz ve Öğretmenlerimiz DYK ve  Yaz okulu için okulumuzda açılabilecek kurslar sistemden açılmıştır. Takvime göre öğretmen ve öğrenci müracaat sayısının yeterli olması halinde yaz aylarında hafta içi kurslarımız açılabilecektir.

DYK Klavuz aşağıdaki linkte verilmiştir.