AMASYA / MERKEZ - Atatürk Anadolu Lisesi

RAMAZAN KOÇ - OKUL MÜDÜRÜ

Çorum iline bağlı Osmancık ilçesinde 1973 yılında doğdum. İlkokulu Gümüşhacıköy Kemal Paşa İlkokulu’nda ve Suluova Hacıbayram İlkokulu’nda tamamladım. 1985 yılında Amasya Büyükağa Kur’an Kursu’na kayıt oldum ve 1988 yılında hıfzımı tamamlayarak buradan mezun oldum. Ortaöğrenimimi Suluova İmam Hatip Lisesi’nde 1994 yılında tamamladım. 1996 yılında Atatürk Üniversitesi’nde başladığım lisans öğrenimimi 2000 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde tamamlayarak mezun oldum. Bir süre özel eğitim kurumu olan dershanelerde Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenliği yaptım. 27 Nisan 2001 tarihinde Taşova Uluköy Şehit Komiser Mustafa Düzgün İlköğretim Okulu’na Türkçe  öğretmeni olarak atandım. 2004 yılında başladığım Taşova Şehit Polis Ahmet Yaşar Mesleki ve Teknik Eğim Merkezi’nde bir yıl Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak çalıştım. 2005 yılında gerçekleştirilen yöneticilik sınavını kazanarak aynı okulda bir yıl da müdür yardımcısı olarak çalıştım. 2006 yılında Amasya İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Müdür Yardımcısı olarak atandım. 2008 yılında Amasya Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak çalıştım. 2009 yılında Amasya Alptekin Anadolu Lisesi’ne Müdür Yardımcısı olarak atandım.  2016 yılında Müdür Yardımcısı olarak tekrar Amasya İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne atandım. 2021 yılında yapılan Eğitim Kurumları Yöneticilik Sınavı’nı kazanarak Atatürk Anadolu Lisesi’ne Okul Müdürü olarak atandım. Halen bu kurumda müdür olarak çalışmaktayım.

Evli ve üç çocuk babasıyım.